Klantwaardering: 9,3

Complete aanpak van schets tot oplevering

 

 

1. Bouwaanvraag

Binnen de Wabo verzorgen wij voor u de bouwaanvraag met de daarbij behorende statische berekeningen van de onder- en bovenbouw. Vanzelfsprekend onderhouden wij de contacten met uw gemeente, uw bouwaanvraag is onze zorg.

2.

2. Betonfundering

Wij storten de betonfundering op maat in het werk. De grootte van de betonpoeren wordt bepaalt door de uitkomst van de statische berekeningen, in samenhang met de overspanning van de constructie.

3. Borstwering

Gewapende prefab betonwanden met een basispaneel van 140 mm dik en 7,5 kg wapening per m2 is ons uitgangspunt. Panelen uitgevoerd in massief beton en in een geïsoleerde uitvoering. Buitenzijde ook uitvoerbaar in een gewassen grind of baksteenmotief in meerdere uitvoeringen.

4.

4. Spantconstructie

Vanuit de basis volbad thermisch verzinkt, gemonteerd met montagekokers op beide muurplaten en in de nok. Kortom een degelijke constructie die staat, met het veiligheidsaspect voorop.

5. Dakgordingen en wandregels

In keuze Noord Europees vuren hout geschaafd en K.O.M.O. gecertificeerd, of stalen sendzimir verzinkte gordingen en wandregels.

6.

6. Dakbedekking

Vezelcement golfplaten, vanzelfsprekend met K.O.M.O. keur en 10 jaar fabrieksgarantie, of een sandwichdak in vele uitvoeringen met de HPS200ultra coating en confidex garantie van Tata Steel tot 40 jaar.

7. wandbekleding

Enkelwandige gevelbeplating, eveneens met de HPS200ultra coating of geïsoleerde sandwichpanelen, met de zelfde coating in meerder paneeldiktes. Uitvoerbaar in een verborgen en zichtbare bevestiging.

8.

8. Opties en afwerking

Zie onderstaand een aantal mogelijkheden die wij u bieden:
-geïsoleerde sectionaldeuren
-kunststof loopdeuren met RVS kozijn
-polycarbonaat geïsoleerde lichtnok
-kunststof ramen
-aluminium dakgoten
-betonvloer in het werk gestort
-zolderconstructies
-enzovoort

Wilhelm marketing
Van Ee Hallenbouw