Klantwaardering: 9,3

B.J. Sassen

Bij dhr. B.J. Sassen te Sellingen hebben we een prachtige bedrijfshal gebouwd. Deze bedrijfshal hebben we voorzien van twee ruime sectionaaldeuren zodat dhr. Sassen met zijn tractoren en landbouwmachines een goede toegang heeft tot de hal.

De afmetingen van deze hal zijn 26 m lengte x 20 m breedte. De poeren die nodig zijn ter fundatie hebben we in het werk gestort, waarna we de volbad thermisch verzonken staalconstructie geplaatst hebben. De gordingen die we gebruikt hebben zijn van Noord Europees geschaafd vuren hout.

Het dak hebben we voorzien van vezelcement golfplaten van het merk Hollands Eternit (www.eternit.nl). Tevens hebben we 40 stuks dubbelwandige lichtplaten gemonteerd voor een mooie hoeveelheid daglicht in deze hal. De wanden zijn voorzien van enkelvoudige wandprofielplaten, deze zijn voorzien van HPS coating, in de kleur Juniper Green. Het geheel afgewerkt met het benodigde zetwerk.

Deze bedrijfshal is voorzien van twee stuks sectionaaldeuren van ca. 4.5 m breedte x 4.5 m hoogte. In deze sectionaaldeuren is 1 beglaasde sectie aangebracht. Verder is er een loopdeur geplaatst voor de toegang met gesloten sectionaaldeuren.

Om de vogels buiten te houden hebben we deze bedrijfshal voorzien van vogelschroten.

Hal gebruiksklaar

Hal met ruime sectionaaldeuren

Inclusief lichtplaten in het dak

Achterzijde van de hal

Binnenzijde bij sectionaaldeur

Wilhelm marketing
Van Ee Hallenbouw