Klantwaardering: 9,3

Hoogenboom Eeserveen

Bij dhr. Hoogenboom te Eeserveen hebben we een nieuwe bedrijfshal gebouwd waarin hij zijn machines droog en vorstvrij kan stallen. Deze hal is 20 meter breed x 30 m lang.

De constructie, die volbad thermisch verzonken is, hebben we gemonteerd op de betonpoeren die we ter plaatse gestort hebben. De gordingen voor zowel dak als wand zijn in staal uitgevoerd. De prefab borstwering van deze hal is uitgevoerd in glad grijs beton. Deze panelen zijn geleverd door Schelfhout nv, www.schelfhout-beton.be. In de kern van deze betonpanelen is 4 cm PS isolatie verwerkt, de totale dikte van deze panelen is 14 cm.

De dak van deze hal is voorzien van sandwichpanelen met een kern van 60 mm PIR schuim. De buitenplaat van deze panelen is voorzien van HPS coating. Deze coating geeft een jarenlange garantie rechtstreeks van TATA Steel. De windveren die we gemonteerd hebben, zijn eveneens voorzien van deze HPS coating.

Om een mooie hoeveelheid daglicht binnen te krijgen is op het dak een lichtkoepel gemonteerd. Deze koepel is uitgevoerd in 16 mm polycarbonaat met aluminium profielen.

De wandbeplating van deze hal is ook voorzien van de al genoemde HPS coating op de buitenplaat, in de kleur Olive Green. De dak- en wandbeplating is geleverd door Joris Ide, www.joriside.com.

In de voorgevel hebben we een sectionaaldeur geplaatst en een loopdeur, in de zijgevel een loopdeur en twee stuks ramen, met een ventilatierooster.

We wensen dhr. Hoogenboom heel veel werkplezier met deze nieuwe bedrijfshal!

Zeer tevreden opdrachtgever!

Wandbeplating Olive Green

Machines in de hal

Kunststof kozijnen met ventilatierooster

Draai/kiepuitvoering

In stalen gordingen verwerkt

Lichtkoepel van 16 mm polycarbonaat

Twee stuks kozijnen

Sandwichpanelen voorgevel gemonteerd

Achterwand met tweetal luiken

Monteren sandwichpanelen

Begin montage wandpanelen

Machines al onder dak tijdens de bouw

Prefab borstwering uitgevoerd in glad grijs beton

Detail stalen gordingen

Wilhelm marketing
Van Ee Hallenbouw