Klantwaardering: 9,3

Fam. Goselink

Bij Fam. Goselink te Zwinderen hebben we een berging mogen bouwen. Paul Goselink gaat deze berging gebruiken om jonge kalveren te huisvesten, tevens zal hij een gedeelte van zijn machinepark hier stallen.

De berging heeft de volgende afmetingen: 16 m1 lengte x 10 m1 breedte. De fundatie poeren die benodigd zijn voor deze berging hebben we ter plaatse gestort. Daarna hebben we de volbad thermisch verzonken staalconstructie geplaatst.

De zijde van deze berging aan de wegzijde c.q. tuinzijde hebben we voorzien van een borstwering met baksteenmotief, deze borstwering is uitgevoerd tot 1500mm+peil. De beide andere wanden zijn uitgevoerd in glad grijs beton tot een hoogte van 350mm+peil. Beide soorten borstwering 140 mm dikte in volbeton uitvoering.

De dakbedekking van deze berging bestaat uit vezelcement golfplaten, fabrikaat Hollands Eternit. De wanden van deze berging hebben we voorzien van wandprofielplaten in de kleur Juniper Green met HPS coating. Ook hebben we 12 stuks enkelvoudige lichtplaten gemonteerd. De gordingen voor zowel dak als wand zijn van Noord Europees geschaafd vurenhout.

De dakgoot is een aluminium getrokken bakgoot gemonteerd aan gootklossen.

Fam. Goselink, veel succes met jullie nieuwe berging!

In gebruik genomen!

Borstwering met baksteenmotief

Borstwering in glad grijs beton

Montage van betonpaneel aan kolom staalconstructie

Complete staalconstructie volbad thermisch verzonken

Een spantvak 6m1 lengte uitgevoerd, andere vakken 5m1 lengte

Detail windveer en dakgoot

Wilhelm marketing
Van Ee Hallenbouw