Klantwaardering: 9,3

Open dag nieuwe aardappelbewaarplaats, poterbewaring en werktuigenberging in Schoonebeek

Akkerbouwbedrijf Mts. Klaassen in Schoonebeek richt zich voornamelijk op het telen van aardappelen. De aardappelen worden verwerkt voor friet, vlokken en zetmeel. In 2019 nam Mts. Klaassen contact op met Van Ee Hallenbouw uit Wekerom om de bouwplannen voor een werktuigenberging en aardappelbewaring te bespreken. Van Ee ontving de opdracht en realiseerde in de afgelopen maanden een werktuigenberging van 1.125 vierkante meter en een bewaarplaats van 1.500 vierkante meter. Ruimte voor de toekomst!

Na het bouwrijp maken werd in april gestart met de bouw van de nieuwe aardappelbewaarplaats met werktuigenberging. Na een goed verlopen bouwperiode is het project in augustus compleet afgerond en kan er door Mts. Klaassen volop gebruik van worden gemaakt.

Hartelijk welkom

Op zaterdag 5 september 2020 wordt het bedrijf bedrijf tijdens een open dag voor één dag opengesteld voor publiek. Tussen 10:00 en 17:00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om de nieuwe bewaarplaats en werktuigenberging te bekijken. Ook de betrokken bedrijven zijn deze dag vertegenwoordigd. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.


Om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen worden de benodigde maatregelen genomen. Bezoek deze pagina voor de actuele informatie over deze open dag, mochten de maatregelen tussentijds wijzigen.


Locatie: Europaweg 52, Schoonebeek (Drenthe)Deelnemende bedrijven


Wilhelm marketing