Klantwaardering: 9,3

Van Ee Hallenbouw

Wij realiseren bedrijfshallen, werktuigbergingen, bewaarschuren, drukvaste graanopslagen en (pot) stallen in de ruimste zin van het woord. Betrokkenheid is ons vertrekpunt, dat zich uit in de volgende kernwaarden:

1. Complete aanpak:

Met een persoonlijke en gedreven aanpak ligt de focus binnen ons bedrijf op het snel en vakkundig realiseren van uw project. Wij begeleiden u hierbij van de eerste schets tot aan de complete oplevering.
Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u de bouwaanvraag, de statische berekeningen en onderhouden wij de contacten met uw gemeente.

2.

2. Bouwtijd,

Een goede werkvoorbereiding ligt opgesloten in het digitale tekenwerk, van waaruit de bouwmaterialen en betonconstructies hun afmetingen bekomen. Op de bouwplaats laten de goede werkvoorbereidingen zien, dat wij snel en accuraat het bouwwerk realiseren, vanzelfsprekend met een hoge arbeidsethos.

3. Kwaliteit,

Wij gaan voor het beste! Vandaag, morgen, maar ook over 10 jaar moet u kunnen zeggen, het was toen goed en nu nog. De staalconstructies worden volbad thermisch verzinkt uitgevoerd. Door de juiste kwaliteitsproducten, in samenhang met ons vakmanschap heeft u jaren lang plezier van uw nieuwbouwproject.

4.

4. Prijs: Concurrerende prijzen

Hard werken dat doen we nog steeds en wij doen het graag. Betrokkenheid! Nee, niet om 16.15 uur in de bus, maar kijken naar de opdracht van de dag en die bepaalt het vertrek. En als je dan het geheel overziet blijft er niets aan de strijkstok hangen en bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Wilhelm marketing
Van Ee Hallenbouw